PVH keuringen heeft een storingsdienst!

Een stroomstoring is tegenwoordig één van de meest vervelende problemen waarmee je plotseling geconfronteerd kunt worden. Een stroomstoring kan zich voor het gevoel ineens voordoen, waardoor een stroomstoring eigenlijk altijd optreedt op het moment dat je het echt niet kunt gebruiken. Het is daarom vaak erg prettig als de stroomstoring zo snel mogelijk opgelost wordt.

Waardoor ontstond de stroomstoring?

Het is allereerst belangrijk om te achterhalen waardoor de stroomstoring is ontstaan. Wanneer de hele wijk geen stroom meer heeft, is het weinig zinvol om de elektricien in te schakelen. Hij (of soms zij) kan immers ook niet veel meer doen dan afwachten. Het is dan verstandiger om de netbeheerder te informeren over de storing.

Wanneer u echter de enige bent in de wijk die geen stroom meer heeft, is het vaak zo dat de oorzaak zich in uw woning bevindt. U kunt dan proberen om de gesprongen stop in de meterkast te vervangen. Mocht dit niet het gewenste effect hebben, dan bestaat de kans dat het iets anders is en de problematiek wat lastiger is. Neem in dat geval contact op met PVH. Onze elektriciens kunnen met u meedenken en een stroomstoring weer zo snel mogelijk te herstellen.

Onderhoud uitvoeren aan een meterkast

Tevens helpen wij graag bij het onderhouden van uw groepenkast. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van stofhopen in de groepenkast, het controleren van stoppen op slijtage, enzovoorts. Door de groepenkast regelmatig te laten onderhouden minimaliseert u de kans op een kortsluiting of stroomstoring of zelfs brand!

Klussen in en rondom het huis zoals een lamp ophangen, tuinverlichting, dimmers, om switchen naar LED, stopcontact plaatsen noem maar op. Kortom, elke elektra klus nemen wij aan!